Работа в екип с Microsoft 365 за дома

Начинът на работа с Microsoft 365 вече е на съвсем друго ниво. Ще забележите промяната веднага щом си изберете план и още през първите дни на използването й. Относно най-подходящият план за вашият бизнес може да се консултирате със специалистите от ITservices.bg. На уебсайта на фирмата ще получите повече яснота относно плановете. Едно предимство веднага ще ви посочим веднага – броят на устройствата, които може да използвате с абонамент – до 5 устройства. Което означава, че може да използвате всяка програма в Microsfot 365 от компютър, лаптоп и таблет например, без значение на кое място се намирате.

Сред инструментите в облака е налице и Microsfot Teams, благодарение на който работата в екип е изживяване, което ще ви доведе до ново ниво на екипност. Със споменатото приложение е възможно да се провеждат служебни чатове, да работите с вашите служители в реално време, да се хостват събития онлайн. И това всичко с Microsoft365 в комбинация с Microsoft Teams. Съвместната работа е нещото, от което се нуждае всеки бизнес.

Чатът на Microsfot Teams съдържа всички стандартни функционалности, които има в един чат – място за разговори с гифчета, емотикони и стикери. Ще бъдете свързани с екипа си, без значение къде се намирате и какво устройство използвате, дори при изработка на качествен уеб сайт.

Онлайн събранията също са опция, когато се налага да съберете целия екип, който не е в офиса, или ако вие не сте в офиса. Може да провеждате събития на живо до 10 000 души. Ще получите сигурна среда за вашата работа в Microsoft 365 за дома. Освен това виртуалната среща лице в лице сплотява екипа още повече и мотивира участниците. Видеоконференциите са подходящи за лични срещи, срещи с екипа, за презентации, за обучение на екипа. Има компании, които са с мултинационален характер и се налага организиране на редовни конференции онлайн. С Майкрософт 365 всичко това е възможно!