Инфрачервено отопление: за къде е подходящо?

Интересувате се от съвременните начини за постигането на по-голям комфорт през зимата на нестандартни места, като банята например?

Е, попаднали сте на правилното място. В следващите няколко изречения ще си поговорим за природния начин за инфрачервено отопление flyme и възможните варианти за неговото монтиране в дома.

Забелязали ли сте как някои помещения, като мокрите, се отопляват по-трудно през студените месеци, а това внася допълнително дискомфорт в дома ви?

Именно, за да премахнете неудобството без да чакате банята да се сгрее – можете да се възползвате от естественото инфрачервено отопление, дори когато навън няма слънце. Както е известно Земята се загрява от слънчевите лъчи с помощта на инфрачервено отопление, на чийто принцип работят и керамичните радиатори от flyme.bg. Те съчетават в себе си два вида начин на затопляне: конкеционално и инфраред такова. Второто е по-известно като природен начин за отопление, който се характеризира с бързо загряване на нагряваните предмети и продължително отделяне на топлина от тях – дори след приключване облъчването им с топлина. В това е скрита и магията на инфрачервните радиатори, които работят доста икономично. Вие задавате темпертурата, която искате да се създаде в помещението. След като това стане – радиаторът спира да се захранва с ток, но керамичното тяло продължава да отделя топлина.

Инфрачервено отопление: за къде е подходящо?

Добрата новина е, че можете да се възползвате от инфрачервено отопление навсякъде в дома си. Дори и в мокрите помещения, където да си създадете комфорт и удобство по всяко време, без това да се отразява на сметките през зимата. Също така, монтирайки инфрачервен радиатор в мокрите помещения ще спомогнете на мускулите и на тялото да се отпуснат много по-качествено. Инфрачервените лъчи достигат до всяка тъкан и възобновяват нормалния ритъм на кръвообращението, а това допринася за цялостното благосъстоние на организма и неговото по-добро затопляне.
Не пропускайте да научите повече подробности като посетите flyme.bg.