Можем ли да намерим фъстъчено масло в магазин за добавки за фитнес?

Независимо дали се занимаваме активно с някакъв вид спортна дейност и се налага да се натоварваме много или просто се интересуваме от пълноценно хранене, можем да разгледаме някои интересни предложения.

В страниците на онлайн каталога на fastachenomaslo.com, можем да срещнем разнообразни варианти за поддържане на формата, като подобряване на сърдечно-съдовата дейност, заздравяване на ставите или осигуряване на необходимите допълнителни минерали и витамини за деня. Можем ли да намерим фъстъчено масло в онлайн магазин като фъстъчено масло ком? В каталога на един от най-големите разпространители на хранителни добавки, който снабдява различни търговци и фитнес центрове, могат да се намерят и вкусните масла от ядки, както популярното фъстъчено масло, така и бадемово и други.

Можем ли да намерим фъстъчено масло в магазин за добавки за фитнес?

Фъстъченото масло се прави от смлени във вид на паста фъстъци, към които се добавя и растително масло. То е богато на полезни вещества и допълва пълноценния хранителен режим, като е богато на ненаситени мазнини, както и на протеини и витамини и не на последно място на магнезий и антиоксиданти. Фъстъченото масло е особено ценно, поради наличието си на ресвератрол – съставка, която представлява естествен растителен антибиотик. Въпреки голямото си съдържание на калории, маслото от фъстъци има високо съдържание на растителни протеини. Те са около 30 % от съдържанието, а под 20 % са въглехидратите. Само супена лъжица фъстъчено масло дава една четвърт от необходимия витамин Е за деня.

С други думи, сред различните добавки за фитнес, можем да намерим и чудесен и вкусен вариант за цялото семейство, който да донесе и много ползи за организма. Бадемовото масло, от своя страна, се извлича с помощта на специална технология на смилане при ниска температура, за да могат бадемите да запазят ценните си съставки. Понижаващо холестерола и намаляващо риска от артеросклероза, маслото от бадеми е и много добър източник на енергия. То е с още по-високо съдържание на витамин Е, калций, калий и др. Вижте още в страниците на fastachenomaslo.com и изберете сами как да допълните диетата или хранителния си режим с някои от харесваните добавки за фитнес. Изберете сами.