Тополов и брезов строителен шперплат

Tirbushona.bg предлага тополов и брезов строителен шперплат и други строителни материали на най-ниски цени. Предлагат шперплат на едро (цели коли) и дребно (на палети и отделни листи), като доставят директно до обекти за цели товарни единици или със собствен транспорт за по-малки количества. Фирмата продава и хидрофобен/водоустойчив шперплат, както за строителни фирми, така и за производители на мебели.

Разполагат със складове от цяла България и чужбина – Македония, Румъния, Сърбия, Косово. Широката гама продукти включва и материали за мебелно производство – обикновен шперплат, естествени фурнири, МДФ и ПДЧ. Специалистите от Tirbushona работят с фокус върху индивидуалните нужди на всеки клиент и разчитат на високо качество и професионализъм. Това е видно още на пръв поглед от спецификацията на хидрифобния шперплат:

Влажност: ≤ 12%
Плътност: 0.520 кg/m3 +/-10%
Коефициент на износване: ≤ 0.1g/100г
Ударопоносимост: ≥ 40kg/m2
Сила на огъване N/mm: ≥ 10 ≥ 20
толеранс на дебелината: 1,00 mm
Коефициент на подуване (след 24 часа нормално потапяне във водата): ≤ 2%
Брой слоеве: 11
Сърцевина : топола
Лепило: MR
Брой на използване: от 5 до 8 пъти (в зависимост от начина на декофриране, използване на кофражно масло и рязане на платното)
Покритие: черен филм (220гр/м2)
Размер: 2440/1220/18, 20, 21мм

Хидрофобният и брезовият строителен шперплат са подходящи за работа на открито и излагане на атмосферни условия. Плоскостите имат широко приложение в строителството за изграждане на кофражи и други цели.Разликата между този вид шперплат и другите варианти се състои в технологията на производство и с по-големия брой слоеве дървесина, осигуряващи по-голяма устойчивост на натиск. Употребата на водоустойчиво лепило и защитен филм гарантират водоустойчивост и защита от разлепване. Всичките видове шперплат, включително и OSB плоскостите, които предлагат Tirbushona.bg са преминали лабораторни тестове (цикличен тест и др.), които потвърждават спецификите и качеството им.