Кухненските мивки Тека от ново поколение са вече факт

Историята на кухните пази много и интересни факти за развитието от малко задимено пространство до център на дома.

Както при повечето сфери от човешкия бит, така и при кухненския дизайн, революцията настъпва между 18 и 19 век с появата на чугунената печка на дърва, а бумът от иновации започва през първите десетилетия на 20-ти век. Днес можете да се възползвате от последната дума на техниката за вашата кухня с предложенията на онлайн магазин вграждане.com като един от основните дистрибутори на немския гигант Тека. На страницата на магазина ще намерите предложенията на световно известната марка с най-ниските възможни цени на пазара.

Освен ниски цени и високо качество, вие ще получите модерната визия и функционалност, които могат да ви донесат само уреди и мивки от ново поколение.
Вече от много време насам е факт използването на инокс и микролен за производството на мивки, тъй като качествата и дългия експлоатационен живот на тези материали са доказани научно и емпирично. Преди всичко е въпрос на личен избор и предпочитания кой от двата варианта ще закупите.

Кухненските мивки Тека от ново поколение са вече факт

Микроленът се противопоставя на класическата иноксова визия чрез лекия си матов релеф, който го прави едно от най-стилните предложения за кухня. Що се отнася до цената и качествата- те са изключително сходни. Все пак трябва да се отчете, че хора, които са ползвали и двата варианта мивка, споделят че тази от микролен се почиства малко по-трудно. Тайната на дългия живот на инокса се крие в свойството й да се самозапечатва. Съдържащият се хром в инокса влиза във взаимодействие с кислорода от въздуха и образува много фин предпазен слой, който предотвратява корозията на стоманата.

Също трябва да признаем, че поне веднъж в миналото ни се случвало да се борим с течове и мухъл по старата мивка. Това няма да ви се налага повече, тъй като мивките за вграждане Тека прилепват толкова плътно, че се превръщат в органическа част от кухненския шкаф. А с модерната си и красива визия се превръщат в очакван завършек на всяка модерна и функционална кухня. Можете да направите най-доброто си вложение още днес като посетите онлайн магазина вграждане.com.