Над 250 модела детски велосипеди в онлайн магазин

Първият велосипед в България е направен от майстор каруцар от Нова Загора Гено Стоянов-Арабаджията през 1880 г. От тогава велосипедите са започнали масово да се произвеждат с каква ли не цел – работа, цирк, забавление, военно дело, спорт, състезания, удобство. И след всичките тези приложения на велосипеда, не трябва да пренебрегваме най-малките. Днес се работи в насока велосипедът да стане запазена територия за малчуганите, които да се радват и да развиват любовта си към колоезденето и спорта.

Един от най-големите магазини за спортни стоки предлага детски колела магазинвелосипеди.com на повече от достъпни цени. В магазинвелосипеди избирате от над 250 модела детски колела. Предлагат се с по-изчистена и спортна визия и такива напълно в детски стил. Проектирани и произведени изцяло в синхрон с нуждите и възрастта на детето. Всички детски велосипеди са оборудвани с аксесоарите за велосипед за възрастни, като имат и някои допълнителни екстри , за да се забавляват повече малките колоездачи. Такива са специалните форми на седалката и огледалото, цветовите решения, кошовете и багажника за играчки, както и специални места за кукли.

Над 250 модела детски велосипеди в онлайн магазин

Цветовете са свежи и много подходящи за деца.За производството на колелата са използвани висококачествени материали със защита от надраскване и екологично чисти бои. Ако досега ви е спирало притеснението, че детето ви е прекалено малко, за да кара велосипед,този проблем е решен. На вниманието ви Магазинвелосипеди предлагат триколки и детски велосипеди и за най-малките- от две до пет години, които са снабдени и с телекопични дръжки за родителски контрол.

Ползите от карането на колело още в най-ранна детска възраст са неоспорими. Развива се двигателният апарат, културата на движение, мускулите получават допълнителен тонус. Последни научни изследвания сочат, че хората, които са колоездачи имат по-голям шанс да се справят със задачи, които изискват по-голяма концентрация и имат по-добра двигателна култура. Карането на колело предпазва и от редица здравословни проблеми като разширени вени, понижава нивото на вредния холестерол и много други. Всъщност колкото по-рано се научите да карате колело, толкова по-добре за здравето ви. Започването на колоездене е хубаво да става в ранна детска възраст- около две-три години, за да се изградят възможно най-рано спортни навици и да се появят по-малко трудности, когато се премине към велосипед за възрастни.