Как да използвате навигационна България карта в интернет?

Как да използваме навигационната карта на България в интернет?

Понякога ориентирането по време на път може да се окаже трудна задача. Полезно е да имате карта на страната със себе си, но още по-добре е да използвате навигация. В случай, че не разполагате с такава или вашата е повредена, бихте могли да се възползвате от безплатния инструмент България карта в marshruti.eu, който представлява своеобразен GPS.

В настоящата публикация ще ви запознаем по-подробно с функциите, които са заложени при използването на този полезен инструмент, както и защо е необходимо винаги да имате план Б, когато пътувате.

Много често, по време на изминаването на непознат маршрут хората се притесняват. Дали ще стигнат навреме, дали няма да объркат някой завой и т.н. Това е напълно нормално. Дори когато сте се презапасили с всякакви начини за навигация и ориентация е възможно да объркате, да се отклоните от маршрута или в последни момент да ви се наложи да промените нещо от него.

Именно в такива ситуации човек винаги е добре да има план Б. Най-често той се свързва с лесен начин да осъществите промените, настъпили в маршрута, без да се налага да се притеснявате дали всичко ще протече по план.

Как да използвате навигационна България карта в интернет?

Именно това е и целта на въпросната България карта – да ви улесни, независимо от ситуацията. Можете да я откриете на marshruti.eu. При посещението си на сайта пред вас ще се разкрие екран с подробно описание за какво служи въпросната навигация и какви опции може да използвате. Накратко обаче, тя е изградена от три карти: пътна, географска и сателитна. Имате две празни полета, в които да въведете началната и крайната точка на маршрута си, а също и възможност да го променяте, по всяко време.

На онлайн показаната в сайта България карта ще се оцвети в синьо избраният от вас маршрут, така че да може да го проследите. Отделно ще ви бъде показано приблизителното време, за което ще изминете километрите, които също биват изписани. Стандартно, времетраенето се изчислява, ако шофирате със 100 км/ч за междуградски маршрути и с 35-40 км/ч за градски. Можете да променяте вашия маршрут с издърпване на синята линия към някоя точка на картата. Така бихте могли да видите колко време ще ви отнеме, ако посетите някой град, например, преди достигане крайната цел на пътуването ви.

Не пропускайте да се запознаете по-подробно и с останалите полезни опции на България карта в интернет, още сега, като посетите marshruti.eu.