Arto.bg – бърза заверка на подписа на преводача пред нотариус

Ако имате нужда от превод и легализация на какъвто и да е вид документ, със сигурност една от стъпките, през които се минава е заверка на подписа на преводача пред нотариус. Тази стъпка измества ходенето до консулски отдел на Министерство на външните работи, но важи само за документи от и за страни, с които България има правни отношения.

Ако сроковете ви притискат, ще кандидатствате в университет, или пък бързате да получите определено работно място, то със сигурност се нуждаете от бързо заверяване на подписа на преводача пред нотариус. Има доста фирми, които се занимават с преводаческа дейност и легализация. Избрахме да ви представим една от тях, за която сме сигурни, че ще останете изключително доволни не само от качеството на услугите, но и от бързината, с която се работи. Става дума за преводаческа агенция Арто Транслейшънс.

Фирма Арто Транслейшънс е над 10 години на пазара в България, а в нея работят опитни и заклети преводачи. Портфолиото от езици, на които превеждат е огромно. Само ще кажем, че може да използвате услугите им за не толкова разпространени езици като: иврит, латвийски, литовски, японски, китайски, арменски, персийски и др. Освен това, те превеждат и на английски, немски, испански, френски и др. Занимават се както с превод и легализация на документи за работа в чужбина, така и на юридически, технически, медицински и др вид документи. Цените на фирмата са доста изгодни, а услугите се извършват в кратки срокове, включително и заверка на подписа на преводача пред нотариус. Работят всеки ден и са насреща винаги да ви съдействат с всякакъв вид информация.

Със сигурност няма да съжалявате, ако доверите документите си за превод и легализация на агенция Арто Транслейшънс. За въпроси и консултация, може да използвате техния сайт, или да им се обадите на телефон 0876 070 221.