Заслужава ли си да се запишете за тренировъчна школа по планиране?

Ако сте от хората, които често се колебаят дали да направят дадено нещо или не, то вероятно е време поне един път да рискувате.

Именно към това ще ви подканим и в днешната ни публикация, като наблегнем на въпроса дали си заслужава да се запишете за тренировъчна школа по планиране (прочетете повече). Какво представлява тя? Кой я организира и как можете да вземете участие в нея.

Надграждането и умножаването на компетенциите ви на работното място може да се окаже не само плюс, а и трамплин, от който да се засилите към по-висока служебна позиция. Например, ако работите в сферата на планирането в дадена организация, от supplychain.bg ви предоставят изгодна възможност да придобиете нови знания и умения. Можете да сторите това посредством организираната от тях тренировъчна шклола Планиране. Това бизнес обучение е съсредоточено главно върху кратки, но основни теоретични знания и практически такива, които имат да цел да подобрят способностите ви за взимане на решения в ситуации от реалната работна обстановка. Разделена на три модула – тази школа по Планиране ще ви запознае с йерархичните нива в отдела, какво представлява всяко едно от тях и пред какви казуси са изправени хората, изпълняващи съответните длъжности.
Заслужава ли си да се запишете за тренировъчна школа по планиране?
Това обаче далеч не е всичко. Освен това бизнес обучение – от Съплай Чейн ЕООД ви предлагат и много други сходни такива курсова, свързани с останалите отдели, от които е изградено едно предприятие. Фирмата-организатор има дългогодишен опит в провеждането на различни консултации и вътрешно-фирмени обучения, за които ще откриете повече на supplychain.bg. Но нека ви оставим да разберете повече информация за всичко казано дотук – сами само с един клик върху сайта им.

Дали си заслужава да се запишете на въпросната тренировъчна школа по планиране – отговорът е: несъмнено. Не пропускайте да се обогатите и да тествате досегашните си компетенции като се запишете за бизнес обучението по планиране от supplychain.bg. Те ви очакват.