Функции на септичните ями и начини за почистване

Имате намерение да се нанесете в дом извън големия град, където да се радвате на чист въздух и природа, но едно ви притеснява – няма изградена канализационна мрежа?

Тогава, можете да монтирате септична яма, съоръжението което продължава да се ползва от много населени места в страната. Ако се намирате в района на София, то можете да се свържете с професионална фирма за почистване и поддръжка на септични ями, като https://www.vodonoska.com/. Професионалните екипи, предлагат качествена профилактика на ямите, както и измиването им и то с помощта на специализирана техника, работеща под високо налягане.

Функции на септичните ями и начини за почистване

С времето, по стените на ямите започват да се натрупват утайки и да се наслагват втвърдени вещества, които намаляват обема на резервоара. За това е добре да се прави периодично почистване на септичните ями. Наред с това, се добавят и бактерии, които да спомагат за по-бързото разграждане на отпадните вещества. На Vodonoska.com можете да разберете повече подробности за всички функции на септичните ями и начини на почистване и да изберете най-подходящия за вас начин.

Почистването на септичните ями може да се извърши и от вас, ако разполагате с помпа, но за извозването на отпадните води, има нужда от специален транспорт, а за надеждното измиване – от специфична техника, с каквато професионалистите разполагат. Освен за еднократно почистване на септични ями на добри цени, на Vodonoska.com можете и да си направите абонамент, който е още по-изгоден вариант. С Vodonoska можете да се справите с всякакви ВиК аварии и запушвания на канали. Фирмата предлага още и видеодиагностика на канали, изграждане на канализации и дори измиване на улици. Услугите на специалистите, отговарят на европейските стандарти, за което свидетелстват и редицата сертификати на фирмата, уверете се сами.