Спирала за очи ArtDeco – тайната за добрия грим

Аз съм жена със собствен бизнес, която е изключително заета и почти не разполага със свободно време. Отдала съм се изцяло на кариерата си и за мен тя е най-важното нещо в живота ми в момента. Несемейна съм и всички приходи, които имам харча за себе си.

Но за разлика от другите жени, които биха си закупили от най-скъпата козметика и грим, аз почти нямам времето да се гримирам и да отделя кой знае какво внимание именно на грима си. Използвам предимно спирала за очи за моя очен грим, но държа изключително много на нейното високо качество, понеже страдам от алергия и не всички марки ми понасят. Свикнала съм да използвам спирали за очи, които са с натурални съставки и щадят очите ми. Но нещото, което ме провокира да сменя досегашната марка, която използвах бе, че получих парене от спиралата за очи, която използвам.

спирала за очи

Аз я нанасям ежедневно и за мен е от голямо значение да се чувствам най-вече добре. Така и попаднах на революционното откритие на немската маркa ArtDeco. Закупих спиралата за очи с формула 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и получих страхотен резултат. Освен, че нямах дразнене и парене, миглите ми изглеждаха съвършено. Разделени, подредени и обемни, именно това, което целя в погледа си.

Затова реших да посъветвам всички дами, които по някаква причина, не могат да се спрат на определена марка, да изберат спиралата за очи на ArtDeco, защото тя е ненадмината. Споделих това и със свои приятелки и близки, всички жени, които я пробваха потвърдиха мнението ми.

Четките им са високотехнологични и позволяват постигането на ангелски поглед. Безспорно, те са лидер при спирали за очи, затова ако все още не сте се възползвали от техните продукти, го направете сега.

Спиралa за очи от Nardis ще ви донесе перфектния външен вид. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg.