Изхвърляне на строителни отпадъци в София чрез контейнери за боклук – вижте къде

Предстои ви нанасяне в нов апартамент, но с него върви и основен ремонт?

Или сте си закупили къща, която обаче налага къртене на стени или настилка? Четете правилната статия, защото тук ще разберете на коя фирма да се доверите за извозване на строителни отпадъци с контейнери за боклук в София.

извозване на строителни отпадъци в София

Bokluk.bg е с дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. Със строителните контейнери които отдава под наем, Вие бързо и лесно ще може да изхвърлите ненужният боклук до оторизирано сметище. Разполагат с добре оборудвана и нова техника, благодарение на която може да разчитате за добре свършена работа.

Контейнери за боклук, които клиентите най-често поръчват са 4 и 6 кубикови, но Bokluk.bg предлага дори и 7 кубиков такъв, за да може да се чувствате максимално комфортно и да имате повече възможност за напълване.

Стандартен 4 кубика се използва за изхвърляне на строителни отпадъци в София, образувани от малки ремонти или почистване. Те поемат между 80-100 броя чували или 6 тона отпадъци.

По-големия вид – 7 кубика се поръчва от строителни фирми и частни лица. Този контейнер е предпочитан за изхвърляне на обемни отпадъци. В него се товарят до 200 броя строителни чували или 10 тона строителни отпадъци.

Получете още информация за услугата с контейнери за боклук в София.

Без значение, дали сте строител или правите всичко това за себе си, най-лесния начин за справяне със задачата за извозване на строителни отпадъци с контейнери за боклук в София е да се доверите на Bokluk.bg

Добре е да знаете, че ако решите да изхвърлите строителните отпадъци на нерегламентирани за това места, подлежите на сериозни санкции и глоби от Столична община.

За да не срещате такива неприятности се доверете на Bokluk.bg за изхвърляне на строителни отпадъци в София чрез контейнери за боклук. Можете да го направите на тел.: 087 66 11 222, както и чрез формата за контакт в сайта им или им пишете имейл на: info@bokluk.bg.