Варна доставка на рози – каква символика носят цветовете им?

Флориографията (езикът на цветята) е средство за комуникация чрез използване или подреждането на цветя. На тях се отдава различно значение и смисъл в продължение на хиляди години. Това могат да потвърдят опитните флористи във Варна доставка на рози – фирма Сънифлор.

Стане ли дума за рози, то всички знаем, че те носят съответна символика и това е цветето, което е най-честия избор на мъжете, независимо дали то ще е предназначено за майка му, приятелка или жената на неговия живот – розата винаги е подходяща.

Но какви послания носят розите според цветовете си и какъв вид да изберете когато решите да поръчате от Варна доставка на рози, ще разберете ако продължете да четете тази статия.

Варна доставка на рози - каква символика носят цветовете им?

Червената роза е абсолютната класика, не случайно се е превърната в такава. Червените рози се използват, за да се каже: „Обичам те“, и са символ на безусловна любов. Бялата роза, пък е свързана с раждането и е символ на девствеността и невинност. Тя напомня целомъдрие, съвършенство и благоговение. Червено-белите рози, или бели рози с червени кантове са ясен знак за единство и сплотеност. Те символизират хармония и единство. Мъжът се спира на тези красиви цветя, когато сте заслужили уважението му и той иска да ви го покаже.. А розовата роза е символ на благодат, изтънченост и елегантност, израз на платонична любов и приятелство. Ако мъжът, когото харесвате ви подари розова роза, не е нужно веднага да заключите, че той уважава само приятелството, понякога розите с розови листа се дава като израз на започваща любов, тъй като има по-нежен смисъл, отколкото техните червени колеги.

Във Варна в онлайн магазина за доставка на рози от http://sunnyflor.com/bg/e-shop/%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B8, можете да избирате между различните цветове, а ако случайно имате нужда от повече информация за значението им, можете да се посъветвате с флористите на тел.: 0887 390 342, както и да заявите своята поръчка на него. Разгледайте многообразието в техния сайт SunnyFlor.com и бъдете истински романтични с вашата половинка! Варна доставка на рози – символиката е от значение!