Какви количества рибено масло на ден са ни достатъчни?

И вие ли сте започнали сериозно проучване по въпроса за полезните за здравето храни и добавки или просто ви е омръзнало да отделяте средства за вредни продукти?

И в двата случая вероятно сте преоткрили ценните качества на прочутото кликни рибено масло. Съдържащо се в най-големи количества в рибата, то е източник на незаменимите Омега 3 мастни киселини, които организмът сам не може да произвежда, а се изисква допълнителен прием. Вероятно сте чували за северните народи и фактите, че те са сред най-ниския процент на заболявания на сърдечно-съдовата система и случаи на инфаркт и инсулт, което се крие в големите количества риба, които употребяват ежедневно.
Какви количества рибено масло на ден са ни достатъчни?
Какви количества рибено масло на ден са ни достатъчни, е съвсем резонен въпрос за тези, които възнамеряват да вземат в собствените си ръце здравето и благосъстоянието си, които са взаимно свързани. Приемът на 2 капсули, всяка от които е по един грам около 2-3 пъти на ден е достатъчно за обичайния случай, като за тези, които спортуват активно, дозата може да се увеличи. Хората, занимаващи се с динамични спортни активности, които изискват повече натоварвания имат нужда от средство за укрепване на мускулатурата и сърцето, поради което избират рибеното масло като неизменна част от ежедневното си меню.

Полезно за ставите, рибеното масло, богато на Омега 3, спомага намаляване на чувството на скованост и ставните болки. Ето защо да се приема рибено масло се препоръчва при хора с подобни заболявания, включително остеоартрит. Омега 3 способстват добрата проводимост на кръвоносните съдове и намаляване на лошия холестерол, като действат и общо укрепващо и тонизиращо емоционалното състояние. Концентрацията на рибено масло на капсули дава възможност да се употребяват необходимите количества за деня, които са трудно постижими, ако не живеем сред Ескимосите. Липсата на характерна миризма позволява употребата без съпротивление и от деца. Вижте предложението в сайта и изберете своя вариант.