Преустройство и реконструкция на сграда от фирма в София

Ако притежавате стара сграда, която обаче е в състояние, което не позволява нейното използване, значи имате нужда от намеса на строителна фирма. Реконструкция на сграда е услугата, която е необходима във вашия случай. Това представлява преустройство на вече изградени сгради, които разбира се са предварително огледани от специалист, който е дал своята оценка и препоръки. Понякога се налага да се използва както реконструкция, така и преустройство, защото има случаи, в които възстановяването на облика на една сграда не е достатъчно, а се налага и изграждане на конструктивни елементи.

Добре е да знаете, че реконструкцията на сграда не може да бъде на всяка цена. Нерядко се случва реконструкции да бъдат отказвани, поради неподходящо разположение на сградата или неустойчивост на самата конструкция. Също така, понякога има ограничения и правила, които не бива да се нарушават. Например, премахването на носещи стени или плочата между носещите стени. Такива и други детайли е добре да бъдат решени от специалист, който е инженер-конструктор. А ваша задача е да изготвите в главата си ясна визия за това какъв искате да бъде резултата от реконструкцията.

реконструкция на сграда

Важна стъпка, която зависи от вас е изборът на фирма. Това е нелека задача, защото услугата е трудоемка и изисква високо ниво на професионализъм. Проучете добре пазара и изберете качествена фирма в София или София област за реконструкция на сграда. Инженерни системи ООД е известна фирма в строителния бранш, която извършва прецизно преустройство и реконструкция на всякакви постройки. Реконструкция на сграда от Engsys.bg Техни клиенти са The Mall, Nestle, Devin и още редица известни имена у нас. Така че можете да им се доверите. Свържете се с тях на посочения телефон за контакт: 0882 040 207 и те с радост ще ви помогнат.