Преводи и легализация на документи за работа в чужбина

Предстои ви кандидатстване за работа в чужбина или искате да завършите висшето си образование извън страната ни? Това няма как да бъде възможно без да използвате услуги за преводи и легализация от дадена фирма за целта.

Ако не знаете къде да откриете такава, която да не работи на изключително високи цени, но и да успее да ви предложи високо качество, то продължете да четете докрай. Процедурите по преводи и легализация не могат да се извършват от всяка фирма по простата причина, че за да се извършват такива услуги е нужно агенцията или фирмата да има сключен договор с Министерството на външните работи на Република България, за да извършва преводи и легализация на документи във всички ведомства.

преводи и легализация

Това се прави, за да се признае вашия официален документ, издаден от българска страна в чужбина, и обратно. Услугата е нужна и за да се удостовери верността на даден превод на документ. И ако вие планувате да живеете или работите в чужбина ще имате нужда от такава фирма в София. Затова и ще ви споделя за Компас – преводачески услуги. Compass98.com е на пазара вече повече от 20 години. Агенцията слага своето начало през 1998г. и от тогава до ден днешен се занимава с преводи и легализация, както и още услуги, които можете да видите на техния сайт Compass98.com.

Те се намират в гр.София в непосредствена близост до Централата на банка ДСК. Адресът им е на ул. Георги Бенковски 12A, вх. Б, ет. 1, ап. 2, като ако желаете можете да им се обадите преди да ги посетите на посочените телефони за контакт: 02 953 10 49; 0878 271 900. Така че не губете време, а се свържете с тях още сега, за да получите високо качество на услугата преводи и легализация.