Подвижен покрив на перголи с ламели – как да изберете?

Свободата да избирате как да използвате пространството у дома е едно от най-приятните усещания.

За съжаление помещения като откритите тераси, балкони и веранди имат само едно приложение и определени сезони, в които могат да се използват. Или поне така бе до скоро – преди на пазара да се появят перголите с подвижен покрив от tenti. Какво представляват те и как да изберете – предстои да ви разкажем в следващите изречения от днешната ни публикация.

Под формата на навес – перголите са се използвали още в древността и по-конкретно в Древен Египет, преди 3000 години. Тогава те са били неизменна част от домовете на тамошните жилите и така до днес, където можем дса ги открием в различни разновидности. Едно от предимствата на този вид навесна конструкция в съвремието е възможността да се отваря и затваря покрива. Така, от една страна успявате да се защитите от лошите метеорологични условия, а от друга – можете да се радвате на свободната циркулация на въздуха, когато времето е хубаво.

Подвижен покрив на перголи с ламели - как да изберете?

В онлайн магазина на tenti.info се предлагат висококачествени перголи с алуминиеви ламели или алуминиево покритие с подвижен покрив. Всеки един вид, който може да закупите от този производител представлява висококачествена, гъвкава конструкция, подходяща за монтаж в различни размери и на различни по форма пространства. Някои домакинства се възползват от този вид навесна конструкция за по-голям комфорт на откритата тераса. Други прикриват с нея верандата и с помощта на странични заграждения като стъклените системи за остъкляване – успяват да постигнат една солидна затворена лятна тераса или градина в двора и дома си. Съответно пространството може да бъде затворено изцяло, когато се налага и открито частично, благодарение на подвижния покрив или изцяло, пред топлите сезони.

Свободата, която получавате с избора на перголи с подвижен покрив, е голяма, като в крайна сметка – това към което сте се стремили като комфорт и удобство – би могло да се реализира за достъпна сума от tenti.info. Не пропускайте да ги посетите и да се запознаете по-подробно с техните предложения. Те ви очакват.