Планински велосипед за запалени велопочитатели

Последните години колоезденето започна да набира популярност при хора от всякакви възрасти и професии. Напук на статистиката, която сочи, че България в момента е в дъното на класацията по спортуващи хора, колоездачите стават все повече и повече. Този факт вероятно се дължи на дългогодишните усилия и работа на специалисти в областта на производството и предлагането на велосипеди. Бълагария вече може да се похвали със завидното четвърто място в производството на велосипеди в ЕС за последните години. Съществуват и много големи магазини, които предлагат богати колекции от велосипеди на различни марки, но най-големият онлайн магазин за велосипеди в момента- магазинвелосипеди е събрал над 800 модела за всяка възраст и вкус. На страницата им в интернет можете да откриете велосипеди от всички утвърдени производители по света и у нас на промоционални цени и бърза доставка.
Определено едно от най-изкушаващите предложения е планински велосипед. Много стилен и изчистени спортни дизайни на страхотни цени.
Планински велосипед за запалени велопочитатели
Велосипедът Active Modeling има подсилена конструкция, стоманена рама, аеро-двустепенн капли и ограйфени гуми за по-добро сцепление с трудни терени. Подходящ е за дами и господа с височина от 145см до 175см и и тегло до 100 кг. Цената на велосипеда е 235 лв и разбира се, има една година гаранция. Но това е само едно от десетките изключителни предложения за планински велосипеди. На страницата можете да разгледате модели на Active, Sprint, Scott, Drag, Balkan velo и много други. За това, че цените са повече от изгодни, ще се убедите сами. От магазинвелосипеди можете да си изберете велосипед по ваш вкус и предпочитания и да си набавите пълна екипировка за колоездене. Препоръчително е да се сдобиете с каска и очила за каране, особено ако възнамерявате да карате в планината. Очилата се схващат като предимно зимен аксесоар, но може да ги носите и през лятото, ако не искате да влизат прах и насекоми в очите ви.
Повечето модели велосипеди са снабдени със стъпенка, която се използва велосипедът да стои прав, когато го оставите. Не я използвайте обаче при силен вятър, защото велосипедът може да падне и да се нарани.
Препоръчилно е също, когато излизате да карате да взимате със себе си и бутилка вода. Със сигурност, ще ви потрябва. Може да ползвате обикновена стойка за вода или така наречения кемъл бек- устройство за носене на вода в раницата с маркуч към устата.