Направете персонализирани подаръци за приятелите си бързо и лесно

Ако имаш голямо и задружно семейство, то ти знаеш как постоянно изникват най-различни поводи за празнуване – рождени дни, именни дни, годежи, сватби, абитуриентски и т.н. За поводи от такъв тип, ние винаги трябва да сме подготвени с хубави подаръци, а това доста често се оказва неблагоприятно за нашия бюджет. Подаръците могат да бъдат както много скъпи, така и безполезни и невлизащи в употреба. Точно поради тази причина ти препоръчваме да посетиш първото по рода си уеб пространство за създаване списания Podarispomen.bg, които можеш да поднесеш като персонализирани подаръци за всичките ти близки без значение какъв е предстоящият повод и кой е получателят.

Те са персонализирани, но в същото време и много универсални като идея за подарък. Какво имаме предвид с това? От ранна детска възраст хората обичат да разлистват списания на различни тематики. Това е най-купуваната и най-харесваната печатна медия в световен мащаб. Персонализираното списание е универсален подарък, защото може да го подариш за всякакъв празник и на всеки член от семейството – дете, майка, баща, брат, син, баба, дядо и т.н.

Направете персонализирани подаръци за приятелите си бързо и лесно

В каталога на виртуалното пространство Podarispomen.bg има множество категории за персонализирани подаръци под формата на списания, в които има различни дизайни на корици на списания спрямо повода, който предстои. Те са организирани в различни по-обобщени теми като например – семейство, училище, празници, годишнини, животни, работа, спорт и др. Вие определяте вида, подбирате снимки и създавате няколко кратки текстчета към тези снимки, а всичко останало се поема от екипа на Podarispomen.bg. Услугата се предлага на много достъпни цени и отнема твърде много от вашето време. Готовият продукт се доставя директно до вашата врата от куриерска фирма Еконт. Ако имате някакви въпроси, винаги може да се свържете с някого от служителите посредством онлайн формата за контакт или само с едно обаждане на телефонен номер 0888 811 754.