Офис в центъра на София – перфектното място за бизнес

Предложенията на www.cwforton.com

Офис в центъра на София – това определено има своите предимства, да се превърне в перфектното място за бизнес. Съвременния пазар на бизнес имоти в страната определено претърпя голямо развитие и даде възможност на модерния и съвременен бизнес да намери офис сгради и площи, които му подобават. През периода на цялостното развитие и разрастване на сектора, компанията Фортън работи усилено, за да консултира предприемачите в техните бизнес проекти, да намира перфектните офиси за бизнес наемателите и да прави топла връзка между двете страни.

Офис пазара у нас въпреки бурното си развитие, все още има недостиг на изградени достатъчно модерни офис площи (особено ситуирани извън рамките на столицата). Говорейки за София – именно тук най-много международни и местни бизнес инвестиции се изливат, намират се надеждни партньори за бизнес и може той да се развие. Винаги един реномиран бизнес, който иска да си наложи рентабилно лице – трябва да има подобаващ офис за целта. Офисът не само е част от корпоративното лице на бизнеса, но и място, където служителите да се чувстват комфортно, за да повишат продуктивността си на работа. Ето, защо офис в центъра на София е перфектното място за бизнес цели…

Офис в столицата – подходящите централни локации и цената, която плащате за това си удобство!

Неминуемо офис сградите и комплекси от сгради в столичния център са с най-скъпи наемни нива и предлагат на свои ред незаменими удобства. От една страна централната офис локация, вкарва бизнеса ви в перфектните отношения, партньорства, участие в местни и международни бизнес събития. От друга паркирането в района е значително затруднено, но пък непосредствената близост на местните управленски институции не е за подценяване. Центъра на София се оформя около стария град Сердика и обхваща Народното събрание, Президентството, НДК, прословутите Лъвов и Орлов мост, Петте кьошета, Паметника на Левски и този на Руската армия. От всяка една точка тук за ваш офис можете да се придвижите бързо извън града, извън страната, до други възлови артерии в столицата. Обществен транспорт не липсва, нито възможности за подземно и надземно паркиране, макар и регулирано!

Фортън препоръчва на клиентите си със солиден и реномиран бизнес наемането или закупуването на офис в центъра на София – понеже тук кипи най-активния бизнес живот в страната и възможностите за чуждестранни инвестиции са доста. Офис сградите в района на булевардите Стамболийски, Мария Луиза, Витоша, Дондуков, Цар Освободител и други са модерни, съвременни и предлагат перфектна техническа обезпеченост и сервизно обслужване. Тук можете да намерите широка гама от разнообразни предложения, които напълно адекватно да обслужат бизнеса ви!

Не пропускайте доброто представяне на бизнеса ви да ви се изплъзне – потърсете с помощта на Фортън офис в центъра на София и бъдете забележими! Фортън са консултантска компания за бизнес имоти с традиции, морал и професионализъм. Всеки клиент се обслужва индивидуално според критериите си и благодарение на стратегическото партньорство на компанията с гиганта Cushman & Wakefield, можете да се възползвате от връзките им с множество бизнес партньори от над 70 страни. Потърсете офис в центъра на София днес и поставете бизнеса си на международната бизнес карта!