Онлайн магазин за летни гуми с бърза доставка

Знаете ли, че изборът на летни гуми е също толкова значим колкото този на зимни.

Всеки сезон си има своите особености и специфики. Именно поради тази причина има сезонни гуми. През зимата пътищата се заледяват, през лятото се нагорещяват. Тези крайно ниски и крайно високи температури влияят по различен начин и на състоянието на автомобилната гума. Затова не трябва да правим компромис. Нужно е да се направи по-голяма инвестиция, но при качествени зимни и летни гуми, те могат да запазят поне още два сезона отличното си състояние.

Онлайн магазин за летни гуми с бърза доставка

Именно поради това в следващите изречения ще си поговорим за един онлайн магазин, който предлага артикули с безкомпромисно качество на конкурентно ниски цени. Това е Gumimax.com. В страниците на каталога може да се насладите на огромно изобилие от всякакви видове автомобилни гуми. Гуми Макс ЕООД е представител и вносител на най-добрите търговски марки в тази област и са лидери в световен мащаб. Сайтът е структуриран и много добре подреден в отделни категории, които помага за бързото намиране на конкретен модел. Също така има опция, с която може да намерите правилните гуми за вашия автомобил по няколко начина – чрез марката, модела и годината на колата ви, по размер на гумата или по размер на джантата.

Ако въпреки това имате някакви колебания дали сте направили точни избор, може да позвъните на мобилен номер 0877 329 200 или да изпратите запитване на сайта и някой от квалифицираните специалисти ще ви помогне да спрете на най-подходящия артикул, който да отговаря на изискванията, които имате.

Много голяма част от предложените в каталога всесезонни, зимни и летни гуми са в наличност в магазин, който се намира в град София на адрес – ул. Беласица 11. Това осигурява бърза доставка в максимално кратки срокове – до два работни дни. Ако точно моделът, който сте поръчали не са намира в наличност, то Гуми Макс ЕООД поема отговорност да ви го достави от чужбина в разумни срокове.