Най-ниските цени за ремонт на покриви в Пловдив

Сумата, която ще се плати за ремонт на покрива винаги вълнува хората, без значение с какъв бюджет разполагат те. Ако търсите най-ниските и изгодни цени за ремонт на покриви в Пловдив, сте на правилното място. Ще ви запознаем с една фирма, която освен отлични цени, предлага и доста добра качество, а и се грижи за всеки детайл и всяко желание на своите клиенти.

Фирма Станков 53 ЕООД е една от фирмите за ремонт на покриви в Пловдив, която предлага най-добри условия и най-добро съотношение между цена и качество. Вече 11 години фирмата се занимава с тази дейност като след всеки проект оставя доволен клиент. Именно затова и тя се слави с доста добра репутация сред клиентите си. Обръщайки внимание на всеки детайли и стремейки се да задоволи всяко всяко едно изискване, определено можем да кажем, че тази фирма със сайт Покрив.com, е една от най-добрите в района. Освен в Пловдив, тя поема и ангажименти в цялата страна – София, Стара Загора. Перник, Плевен и други градове.

Що се касае конкретно до цените, то тя ще ви предложи може би едни от най-добрите и изгодни на пазара в цялата страна. Цените ни започват ориентировъчно от 9,90 лв. на квадратен метър до 12 лв. на кв. Ниските цени не бива да ви приесняват, защото за направата на всеки един покрив се използват само и единствено проверени материали с най-добро качество. Нещо повече, фирмата ще извърши за вас предварителен оглед на имота ви, с който да се установят проблеми, ще ви изгодни подробна оферта с цена и срок и ще спази поставените срокове. Освен това сключва договор със всеки клиент и дава до 10 години пълна гаранция на вашия покрив. С две думи ще бъдете защитени за един много дълъг период от време.

Може да се свържете с тях на телефон 0895 311 621 всеки ден в удобно за вас време.