Кой винтоверт на Бош е най-мощен към момента?

Ако все още сте начинаещ в строително-ремонтната сфера, то може би не сте напълно наясно с тънкостите на професията си.

Но продължете да четете тази статия, ако искате да се информирате малко повече за този така използван инструмент, наречен винтоверт, който със сигурност е голяма част от вашия работен арсенал.

Със сигурност, няма майстор, който да не притежава винтоверт, перфоратор и подобни уреди, с които работи по-лесно и бързо. Замислете се колко по-трудно би било ако нямате тези инструменти…Със сигурност няма да бъдете толкова продуктивни и нещата ще се случват в пъти по-бавно.

Именно заради това, дори хората, които не са майстори и не работят в строителната сфера, избират винтоверти за дома си, ако щете. С този уред е много по-удобно да закачим картина, гоблен, рамка със снимка. С него и лесно сглобяваме новите си мебели. Можем и без проблем да пробиваме отвори….Въобще той е нужен и е хубаво да го имаме.

винтоверт

Кой винтоверт на Бош е най-мощен към момента? Влезте в ProfiPlus.bg и ще разберете!

Добре е да кажем, че има и винтоверти, които не са само и единствено за професионална употреба и ако сте чували, че има такива от 1500лв, то не всички са на тази цена. Разбира се, тези, които са предназначени за майстори и използване ежедневно, са с доста по-висока производителност и качество…Освен това са и по-мощни и с повече функции, затова и цената им е такава. Но ако на вас ви трябва само и единствено за домашна употреба, то можете да заложите и на по-нисък клас винтоверт. Хубавото е, че марката Бош ни предлага от всичко по малко. Производителите правят всякакъв тип инструменти, които да влязат в нужда на всеки един от нас. Те мислят както и за професионалистите, така и за любителите, за да може да бъдат в полза на всички свои клиенти. И може би именно заради това Бош е толкова предпочитана марка от всички клиенти на електроуреди.

А ако се чудите откъде да намерите винтоверти Бош, то мястото е Профи Плюс. Те имат както и физически, така и онлайн магазин. Физически, можете да ги намерите в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Професионалистите от фирмата ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви посъветват правилно, за да направите своя перфектен избор. Като за поръчки до 100 лв. с ДДС, цената на куриерската услуга е 10 лв. с ДДС. За поръчки над 100 лв. с ДДС – безплатна доставка с куриер или собствен транспорт /за стоки до 30 кг и до 120 см дължина/.

Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години.

Затова не му мислете още много и ако ви трябва винтоверт, го поръчайте от ProfiPlus.bg! Те ви очакват!