Мнение за мъжки кожени колани от онлайн магазин

Почти всеки мъж в ежедневието си поставя колан. Без значение дали на дънки или официален панталон, коланът е аксесоар, който мъжът носи всеки ден. На пазара има колани, направени от текстил и плат, но коженият колан и то този от естествена кожа си остава запазена марка за всеки уважаващ себе си мъж. Ако тръгнем да изброяваме всички предимства, които имат кожените колани, може и да ви отегчим. Но нека се спрем на някои от тях, които наистина си заслужава да разберете.

На първо място здравината на колана от естествена кожа не може да се сравни с никоя друга. За разлика от коланите от еко или изкуствена кожа, тези от естествена не се късат и похабяват толкова лесно. Разбира се коланите от естествена кожа са по-скъпи, но пък цената със сигурност ще оправдае дългия му експлоатационен живот.

За да подберете правилният кожен колан, трябва да имате предвид върху какви дрехи ще бъде поставен той. Дънките и джинсите имат по-широки гайки, което предполага поставянето на колан с по-голяма ширина. Официалните панталоните пък имат по-тънки гайки и за тях е по-подходящо по-тънък колан.

Освен това размерът на кожения колан трябва да е възможно най-точния. След цялото опасване на талията, не трябва да остава повече от 20 см. Ако коланът е прекалено дълъг винаги може да се скъси след това.

Другото много важно в избора на кожен колан е катарамата,или наричана още токата. Ако работата ви изисква по официален дрескод е добре катарамата да е в изчистен дизайн и без излишно добавени елементи по нея. Иначе всичко друго зависи от собствения стил и вкус на човека и каква катарама предпочита. Има мъже, които харесват по-големи токи или такива с някакви допълнителни елементи по тях.

Кожения колан и особено мъжкия кожен колан подчертава стила на обличане и допълва цялостния образ и визия, поради което с избора му не трябва да се подхожда с пренебрежение. Въпреки, че ако се носи със сако, коланът остава скрит в по-голямата си част, то катарамата все пак се вижда. При официална визия цвета на колана трябва да съвпада с цвета на обувките. При спортно-елегантна такава това не е от значение и дори коланът може да се използва за акцент в облеклото.

Какъвто и кожен колан да изберете, не правете компромиси с качеството и винаги избирайте такива, които са направени от естествена кожа, а не от еко или изкуствена такава. Освен това купувайте мъжки кожени колани само от сихурни търговци и надеждни фирми, за да не си причинявате излишни неприятности и да останете разочаровани накрая. По-добре отделете повече средства, но нека закупеното си заслужава. В онлайн магазина на Дериа ще откриете богато разнообразие от мъжки кожени колани с високо качество и при това на много достъпни цени. Фирмата е от над 20 години на пазара в България и има стотици доволни клиенти. Така че, разгледайте сайта им и направете своя избор.