Месарски магазин в София – еволюция в традиционните месарски магазини

Живеещи в 21 век и познаващи опасностите, които ни дебнат отвсякъде, ние малко по малко се научихме да подбираме какво ядем.

След като ежедневно виждаме как в медиите се дават примери с некачествено месо, съдържащо вредни вещества и негодно за консумация, ние сме доста предубедени когато пазаруваме от месарски магазини.

месарски магазин

Но е добре да знаете, че не навсякъде продават застояло и негодно месо. Има места в София, където се продава висококачествено българско месо от наши свинеферми, прясно транжирано и ежедневно доставяно на добри цени. И ако това ви прозвуча добре, може би се чудите къде е това място?

Казва се месарски магазин „Котлет“ е новата модерна градска месарница, която съчетава в себе си качество, добро обслужване и апетитни кулинарни специалитети, приготвени по ваш избор. Можете да изберете дали да консумирате месото си там на място, приготвено в тяхната кухня от професионалисти, или да си вземете за вкъщи. Решението е ваше, но знайте, че предлаганите продукти в месарски магазин „Котлет“ са със 100% гаранция за качество и са винаги свежи.

Освен всичко това, в месарницата има и обособен кът, в който можете да консумирате обедно и вечерно меню, както и брънч през уикендите. Звучи добре, нали? Ако все още не сте посетили това невероятно място в столицата го направете. Месарският магазин вече може да бъде намерен на две места в столицата, където ще се насладите на невероятни деликатеси. Кликнете тук, за да посетите уебсайта на модерната градска месарница.

Ако идеята ви допада, не се колебайте, а направо отидете. При въпроси, можете да се свържете директно с магазините на тел.: 0 882 946 763 или 0 888 630 249, както и имейл : info@kotlet.bg. Ще останете очаровани!