Кой предлага почивки в Египет на изгодни цени?

Всеки има различни предпочитания за своите екскурзии в чужбина, като някои хора предпочитат да изберат дестинации, на които само да релаксират, други пък желаят да посещават забележителности и др. Почивки в Египет са едни от най-избираните и често хората се захласват по великата история на страната и дълбоко пазените мистерии.

Един от най-известните погребални комплекси в Египет е разположен близо до Луксор, на 600км южно от Кайро, по течението на р.Нил. Това е Долината на царете, за която със сигурност всеки е чувал. Разкритите до днес 63 гробници в некропола са великото завещание на фараоните, които управлявали Египет по време на Новото царство. Днес, редица мистерии обитават тези земи и именно Долината на царете един от най-интригуващите обекти за археолозите.

почивки в Египет

Ако всичко това ви привлича и желаете да се потопите в магията на Египет, то изберете почивки в Египет от BalkanikaTravel.bg. Фирмата предлага страхотни цени за почивки в Египет като несъмнено ще останете доволни от цялата организация и програма, с която можете да се запознаете като изберете своята почивка. Ако желаете да се срещнете лично с екипа на Балканика Травъл БГ, за да обсъдите желаните от вас почивки в Египет, можете да го направите на единия от двата им адреса в гр.София – ул.Раковски 134 и на ул.Петър Парчевич 57 ап.1. А ако желаете да им се обадите, свържете се с тях и на посочените телефони за контакт: 0700 100 38, или мобилен: (+359) 888 570 600.

Почивки в Египет на изгодни цени от BalkanikaTravel.bg е перфектния избор за вас!