Кабинет по ревматология в София: преглед и ставна ехография

Времената на минимизиране на движенията са налице и колкото по-дигитализиран става светът, толкова по-лесно се стига до влошаване на здравето.

Поради естеството на някои професии, свързани със седене продължително време, се наблюдават изкривявания, проблеми с очите, схващания и скованост, които могат да станат по-сериозни с течение на времето, особено, ако липсата на движения не се компенсира достатъчно често. Ако и вас ви боли кръста, гърба или ставите или имате болки или отоци, както и в случаите на сковаване на ставите и мускулите, то може би е крайно време да посетите специалист. Ако търсите удобен кабинет по ревматология в София, вижте на https://revmatolog.bg за преглед и ставна ехография, както всички останали специализирани услуги можете да ги намерите в ДКЦ – 2, където практикува д-р Георгиев.

Кабинет по ревматология в София: преглед и ставна ехография

Специалистът също предлага и околоставно инжектиране на медикамент, както и разчитане на имунологични и образни изследвания и др., като всички тези услуги са особено необходими в случаите, в които не може да се определи лесно диагноза. Целта на всеки специалист ревматолог е да може да установи заболяването точност, за да предприеме необходимите мерки за оздравяването на пациентите. За целта може да са необходими повече от един прегледи в кабинета.

Типовете ревматични заболявания са много и се делят, според различни критерии. ТЕ могат да бъдат възпалителни, системни или хронични, имунологични и много други. Голяма част от състоянията се повлияват благоприятно, ако се подходи на време. За това не отлагайте срещата със специалиста в кабинета по ревматология и ако се намирате в София, то в нямате оправдание да не стигнете до центъра на града. Вижте повече за предлаганите услуги на д-р Цветослав Георгиев в страниците на сайта му на Revmatolog.bg и преценете сами.