Как да изберем каква да е нашата търговска марка?

Каква да бъде Вашата маркетингова стратегия?

Това е един от важните въпроси, свързани с управлението на индустриална собственост, а един от най-ценните активи на бизнеса е създаването на търговска марка на aramax.bg. Наличието на регистрирана марка дава право на собственика единствено той да използва под дадената марка всички услуги и стоки, които предлага на пазара. За консултации, свързани с регистрацията на търговски марки, вижте aramax.bg, където ще намерите на най-ефективото решение по Вашия конкретен казус.

Как да изберем каква да е нашата търговска марка?

„Арамакс“ ООД работи с независими експерти в различни области, с оглед разрешаване на всеки случай по най-добрия начин, като си сътрудничи, както с български, така и с чуждестранни патентни фирми и ведомства. Как да изберем каква да е нашата търговска марка?
Относно вида, търговската марка може да бъде словна, фигуративна, както и комбинация от двете, да бъде триизмерна, да съдържа отделни символи, цифри, цветове и дори да бъде графично представен звук. Всичко това може да бъде изключително интересно и уникално, но има вероятност вече да е измислено от някой друг и за да се установи дали това е така, се прави проучване.

С помощта на професионално проучване в регистрите се определя има ли подобни или идентични търговски марки, подадени като заявления или пък вече регистрирани. За всичко, свързано с Вашата търговска марка, не се колебайте да се посъветвате с експертите от aramax.bg, които ще намерят за Вас оптималното решение, което да работи като добра пазарна стратегия и да защити Вашия бизнес. За цените вижте подробности тук и преценете сами.