Елегантни сервизи за хранене, устойчиви на миялна машина

Имате желание да намерите чудесен и практичен подарък за изискано събитие, като сватба или юбилей или друг важен празник, за който сте поканени? Ако това е така, то можете да разгледате предложенията на страниците на Pochehli.com, където ще намерите елегантни сервизи за хранене, устойчиви на миялна машина. Предлаганите качествени предложения за на редица марки из целия свят, като сред европейските производители, са и френските Luminarc, които държат високо ниво, както в качеството на изработката, така и в дизайна. Луминарк е световно известна марка, която създава своите продукти, съобразно съвременните изисквания за употреба, дизайн и цветове, както и материали.

Елегантни сервизи за хранене, устойчиви на миялна машина

Артикулите, предлагани от френските производители, са изключително устойчиви, тъй като преминават през термична обработка, като финален и важен етап за осигуряване на по-голяма устойчивост и издръжливост на 135°С. Здравите сервизи, могат да се използват, както при ниски температури, като в хладилника, така и в микровълнови печки и то непосредствено след това. Артикулите, в по-голямата си част са изработени от закалено стъкло, като има и такива от порцелан. Друга характерна особеност на сервизите за хранене, предлагани от Луминарк, са че те са с ниска степен на шупливост, което ги прави и по-устойчиви на издрасквания и съответно ги прави по-дълготрайни.

Освен на Luminarc, в страниците на Pochehli.com ще намерите и редица други марки, виж повече тук включително Полша, Бразилия и др, като видовете материали, от които можете да избирате са порцелан или стъкло, дуралекс или аркопал. Най-практичният избор се пада на стъклото или аркопала, но ако сте почитатели на порцелана, можете да изберете качественото покритие. При изработените от порцелан сервизи за хранене, най-важното е да бъдат с добра глазура. В качественото покритие, се крие основния фактор за здравина и устойчивост на различни температури. Колкото по-здрав е материалът и колкото повече издръжа на температурни разлики, толкова по-трудно се надрасква и съответно не събира лесно микроорганизми. Всичко това говори за максимално добрата хигиена, на която може да се разчита, когато се употребяват качествени съдове.

Не по-различно стои въпросът с дизайна на различните сервизи за хранене в Pochehli.com. В богатия каталог, можете да се наситите на възможности и цветово и като форми и размери. Така, според интериора на вашия дом или дома на домакините, за чиито празник сте поканени, можете да изберете най-подходящия дизайн и цвят сервиз. Ако сте определили определена сума, която можете да отделите за подарък, в страниците на каталога, можете да улесните избора си, като разгледате предложенията, подбрани и на база на този критерий. Вижте подробности в богатия каталог на Pochehli.com и едва ли ще останете равнодушни. Важно е както с какво се храним, но и как го правим, не мислите ли?