Декоративни паравани – отличният избор за салона или бутика

Ако сте собственик или управител на салон за красота или моден бутик, то сигурно сте наясно за необходимостта от използването на декоративни паравани. Наред с всички техни функции, този вид декорации са практични, красиви, не са скъпи и могат да разгърнат много потенциала на помещението, в което ще се използват.

Защо декоративните паравани са наистина отличен избор за салона или бутика?

На първо място, вие така или иначе трябва да подсигурите място и кътче, в което вашите клиенти да се подготвят за козметичната процедура или да пробват рокля от новата ви колекция, нали така? Защо това да не бъде един декоративен параван? Той е бюджетно решение за подобен тип помещения, в които се предлагат стоки или услуги, а освен това определено може да раздвижи и разгърне цялостния интериор. Така например можете спокойно да създадете модерно студио чрез декоративни паравани в абстракти фоми. Ако харесвате винтидж културата, също можете много лесно да я пресъздадете и във вашето студио или салон с параван в този стил.

Няколко думи относно цените за декоративните паавани

Що се отнася до цени, то определено декоративните паравани могат да влезнат в категорията на бюджетните предложения за декорация на салони или бутици. В зависимост от тяхната големина и размер, ще намерите страхотни предложения за 300-400 лв.

Интересни предложения за абстрактни, цветни или винтидж видове декоративни паравани, може да намерите в онлайн магазина fototapetite.com. Очаква ви голямо разнообразие от артикули на достъпни цени. Още по-добрата новина е, че от там правят ежемесечно промоции на много от моделите си, така, че това е още един повод да разгледате предложенията им още сега. Ако пък ви интересува някой конкретен модел и имате въпроси, може да ги зададете по всяко време в техния online live chat, където ще получите бърз и адекватен отговор от техен консултант.