Измежду какви видове ел табла може да избирате?

Когато дойде време за подмяна на досегашното електрическо разпределително табло в апартамента – знаете ли към кой вид ел табла да се насочите?

В следващите няколко изречения ще ви запознаем с това измежду какви варианти за ел табло може да избирате, посещавайки виртуалния магазин на stoka.bg.

Както може би сте се убедили досега многократно – посредством интернет бихте могли да откриете всичко, от което се нуждаете. Сходна е и ситуацията при търсенето на електроматериали каквито са и ел таблата. Онлайн бихте могли да попаднете на много варианти на апартаментни разпределителни ел табла, които имат различни на брой кръгове, към които да свържете различен брой консуматори на ток от апартамента.

Предимството да се доверите на тези съвременни ел табла биват автоматичните предпазители, още бушони, с които са снабдени. Както знаете – старите ел табла работеха на принципа на прегряване и късането на медната жичка в самия бушон, докато тук при новите такива – всичко е автоматизирано и много по-лесно контролируемо.

Измежду какви видове ел табла може да избирате?

Всеки кръг, който притежава ел таблото например, отговаря за един автоматичен предпазител и съответно кабела, който води до различните консуматори или консуматор (осветление, електроуреди и други). Така когато съответната верига от уреди се пренатовари – електрическото табло прекъсва съответния кръг, за да предотврати бъдещи поражения, като късо съединение например. В зависимост от консуматорите на електроенергия, които имате в апартамента трябва да избирате и ел таблата с техния брой кръгове. В онлайн магазина на stoka.bg предлагат разпределителни ел табла за апартамент с от 1 до 32 кръга. Те могат да бъдат с външен или вграден монтаж, като изборът зависи изцяло от вашите предпочитания и нужди.

Разбира се ел табла бихте могли да избирате и според цените, на които се предлагат, но това обикновено е вторичен признак, по който се преценява кое табло ще ви свърши работа. И все пак в онлайн магазина ще срещнете цени на ел табла под 15 лева и малко над 40 лева – в зависимост от капацитета, от който се нуждаете. Едно е сигурно – изборът на разпределителни апартаментни табла от този сайт ще ви спести време, средства и ще улесни избора ви, така че да закупите ново разпределително ел табло на добра цена. Посетете stoka.bg – те ви очакват.