100% Био сироп от арония на ниска цена

Каква сума отделяте месечно за имунностимулиращи лекарствени продукти и хранителни добавки?

Сигурни сме, че сумата е доста голяма, но ефектът е под съмнение. Имаме друго предложение за Вас. Представете си, че всички витамини, от които организмът се нуждае, и всички полезни съставки за имунната система се съдържат само в една чаша сок или сироп. Да, това е напълно възможно и реално. Запознати ли сте с всички лечебни качества на растението арония? Ако не сте, ние ще ви запознаем.

Сок от арония от ферма Шайен

Ферма Шайен произвежда зеленчуци и плодове от много години насам и продукцията й е на лидерска позиция от доста време на пазара. Съвместно с друга по-малка, семейна ферма – Градина ООД продават 100% био сок, сироп и вино от арония на ниска цена. Фермата си има онлайн магазин – Ferma-shayen.com, на който можете да прочетете повече за дейността им, растенията, които отглеждат, конния турзим, с който отскоро се занимават и най-важното да поръчате онлайн свеж сок от арония с клинично доказан ефект. Ферма Шайен се намира в югоизточна България, близо до град Приморско. Можете да я посетите по-всяко време на годината и да закупите свежи плодове и зеленчуци за вашия дом. Също така отскоро предлагат и конен туризъм в околността, който е подходящ както за големи, така и за малки.

Свойствата на аронията са много, но най-разпространените са за намаляване на теглото, за по-добро храносмилане, за предотвратяване на рак на дебелото черво, за лекуване на когнитивните нарушения в мозъка, за повишаване на имунитета, за по-гладка и чиста кожа, за регулация на кръвоносната система, с антибактериален ефект, бори се с диабетам, подпомага безпроблемното функциониране на пикочните пътища.

Вакумирана опаковка от 2 литра сок на цена само от 15 лева, която може да бъде консумиране в продължение на 5 месеца, ако се държи в хладилник. Полезната доза на сок или сироп от арония е 150мл на денм разделени по 50мл преди или след хранене. Ако имате въпроси, позвънете на 0894663102 за повече информация.