Сключва ли се договор, когато взимате автомобили под наем?

Интересувате ли се от наемането на автомобили под наем?

Тъй като rent a car услугите напоследък станаха доста популярни у нас – достъпът до тях също значително се улесни. Вече можете само с един клик на мишката върху mcars.bg да изберете вашия автомобил за онова мечтано пътуване или за бизнес уикенда извън града.

Дълго време едно от най-големите препятствия за живущите без личен автомобил беше именно липсата на средства да си позволят кола и нейната поддръжка. Но това не бива да ви отказва от шофирането. С предлаганите автомобили под наем от Мартелло, на изгодни цени – можете без угризения да тръгнете в посоката, в която желаете.

Сключва ли се договор, когато взимате автомобили под наем?

Какво трябва да знаете и да направите преди да се възползвате от услугата rent a car (автомобили под наем)?

Тъй като решихме да ви представим фирмата Мартелло, която отдава коли под наем – няма как да не споменем, че тя се намира в град Плевен. Но не е необходимо да пътувате до там, за да изберете своето ново возило. Достатъчно е да посетите mcars.bg, където са изложени всички налични коли. Избирайки някоя от тях, когато отворите изображението ще видите и нейните характеристики. Накратко – независимо дали търсите семеен автомобил, такъв за всеки ден, по-малка и компактна кола, или нещо изискано и стилно като лимузина – професионалистите от сайта за автомобили под наем са се погрижили за всяка нужда на клиентите си.

Относно това дали трябва да подпишете договор, когато използвате rent a car услуга – да. Договорът е двустранен и в него са вписани вашите лични данни, каква кола наемате, периодът, за който ще я задържите и кога ще я върнете. Също така можете да уточните и мястото, където искате да ви бъде докаран автомобилът и от къде желаете да го върнете. Бихте могли да добавите някои екстри към него, които ще видите като възможности под всяка изложена кола в сайта. Какви са останалите опции – можете да видите и сами.
Чувствайте се свободни да експериментирате и да пътувате с rent a car услугата на фирма Мартелло.